Τα νέα μας Σεπτέμβριος 2010

Σεπτέμβριος 2010

  • To WAVES DANCE STUDIO παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το γνωστό παραμύθι PETER PAN σε χορογραφία Cressida Carre στο θέατρο Κέντρο Τεχνών του ACS στις 5 και 6 Ιουνίου 2010. Όλες οι μαθήτριες χόρεψαν με πολύ κέφι και επαγγελματισμό. Συγχαρητήρια!!!!
  • Στις 30 & 31 Ιανουαρίου 2010 το WAVES DANCE STUDIO οργάνωσε διήμερο σεμινάριο με τον Andrew Wilson. O Wilson είναι απόφοιτος του Royal Ballet School, σολίστας χορευτής του Birmingham Royal Ballet και από τo 2000 μέχρι σήμερα διευθυντής του τμήματος μπαλέτου στο Bird College της Αγγλίας. Το σεμινάριο το παρακολούθησαν 63 μαθήτριες επαγγελματικών σχολών καθώς επίσης ο Κος Wilson έδωσε διάλεξη σε καθηγήτριες κλασικού μπαλέτου πάνω στην εξέλιξη της εκπαίδευσης του μπαλέτου σήμερα.
  • Το WAVES DANCE STUDIO με χαρά θα συνεργαστεί φέτος με την Αγγελική Ανδρινοπούλου. H Κα Ανδρινοπούλου είναι απόφοιτος της σχολής χορού Ντιάνα Θεοδωρίδου, όπου εκπαιδεύτηκε σε μπαλέτο RAD και ISTD, μοντέρνο ISTD, flamenco SDBE και κλακέτες, ενώ παράλληλα απέκτησε και το πτυχίο φυσικοθεραπείας φοιτώντας στο Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Αθηνών.   Σαν επαγγελματίας χορεύτρια το 2000 πήρε το ρόλο της dance captain στo musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, σκηνοθεσία-χορογραφία Gillian Gregory) και το 2003 στο Victor-Victoria (2003, Θίασος Μιμής Ντενίση, χορογραφία Gillian Gregory). Επίσης ολοκληρώνοντας τα πτυχία διδασκαλίας της με τo Licentiate στο Imperial Ballet και το Fellowship στο Modern Theatre, έχει οριστεί εδώ και τρία χρόνια εξετάστρια του MODERN THEATRE του IMPERIAL SOCIETY OF TEACHERS OF DANCING σε Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η Κα Ανδρινοπούλου θα είναι υπεύθυνη και θα διδάσκει μοντέρνο χορό και HIP HOP στην Σχολή μας από τον Σεπτέμβριο 2010.
  • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει κύκλος μαθημάτων ASHTANGA YOGA με την Άννα Γρίμμα.
  • Σας περιμένουμε να γίνετε φίλοι στην σελίδα μας WAVES DANCE STUDIO στο Facebook!!