Τα νέα μας Σεπτέμβριος 2011

Σεπτέμβριος 2011

  • Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες που πέρασαν τις εξετάσεις RAD. Συγκεκριμένα το 80% πέρασε με βαθμολογία πάνω από 70%.  Οι προεπαγγελματικές εξετάσεις μπαλέτου RAD (Vocational Graded Examinations) που διεξάχθηκαν στην Αθήνα τον Μάρτιο όλες οι μαθήτριες της Σχολής πέτυχαν! Μπράβο σε όλες!!!! Τέλος, οι εξετάσεις Μοντέρνου Χορού (ISTD) που διεξάχθηκαν στη Σχολή τον Ιούνιο ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.  Συγχαρητήρια σε όλες!!!
  • Η Σχολή μας φέτος θα συνεργαστεί με την Κα Julie Adams, LRAD, AISTD, (CDE). H Κα Adams είναι δασκάλα μπαλέτου με πολυετή πείρα σε σχολές μπαλέτου στην Αθήνα αλλά και στην Αγγλία. Από το 1991 δίδασκει στη Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης(Κ.Σ.Ο.Τ) και απο το 2006 είναι καθηγήτρια του προγράμματος διδασκαλίας της RAD Certificate in Ballet Teaching Studies.  Επίσης η Ακαδημία την έχει επιλέξει ώς tutor για την διδασκαλία των καινούργιων Grade 1, 2 & 3 σε δασκάλες, που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2012.
  • Με χαρά τον Δεκέμβριο θα καλωσορίσουμε την Κα Olivia Pickford για να δουλέψει με τις μαθήτριες της Σχολής την παράσταση με θέμα ‘Πεντάμορφη και το Τέρας’.  Η Κα Pickford έχει χορογραφήσει για την Ομάδα London Children’s Ballet ‘Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι’.  Επίσης είναι δασκάλα μπαλέτου στα Associates του Royal Ballet School.  Η Κα Pickford ήρθε στη Σχολή μας το Μάρτιο και δίδαξε κλασικό μπαλέτο και πουέντ.  Το σεμινάριο το παρακολούθησαν μαθήτριες της Σχολής αλλά και από άλλες σχολές   με πολύ ενθουσιασμό.
  • Το WAVES DANCE STUDIO αποτελεί πλέον αναγνωρισμένο κέντρο του ISTD (Approved Dance Centre). Από τον Ιανουάριο ‘11 ξεκίνησαν τα μαθήματα για την απόκτηση των διπλωμάτων διδασκαλίας DDI και DDE στο Imperial Ballet και Modern Theatre. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε μαθήτριες/μαθητές άνω των 17 χρονών και θα πρέπει να έχουν περάσει ή να προετοιμάζονται για το Intermediate του ISTD ή RAD. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Κα. Αγγελική Ανδρινοπούλου εξετάστρια του ISTD Modern Theatre, με πολυετή διδακτική πείρα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
  • Τον Ιανουάριο’11 η Κα Μπαρδή και η Κα Ρόκα παρακολούθησαν τριήμερο σεμινάριο με την εξετάστρια της RAD Κα Richards για το καινούργιο syllabus Intermediate Foundation & Intermediate.
  • Δύο καινούργια τμήματα  ξεκινούν  TAP Dance και Musical Theatre με την Κα. Ανδρινοπούλου.   Μην τα χάσετε!!!
Καλό Φθινόπωρο σε όλους!!!!