Τα νέα μας Σεπτέμβριος 2012

Σεπτέμβριος 2012

  • Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες που χόρεψαν με κέφι και πραγματικό επαγγελματισμό στην παράσταση η ‘Πεντάμορφη και το Τέρας’ σε χορογραφία Olivia Pickford στο Θέατρο Κέντρο Τεχνών στις 9 & 10 Ιουνίου.
  • Με χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas που τελεί υπο την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας στα πλαίσια της καμπάνιας ‘Παιδιά βοηθούν Παιδιά’ θα συνεργαστεί με τη σχολή μας για να παρουσιάσει το φθινόπωρο το μπαλέτο η ‘Πεντάμορφη & το Τέρας’ σε γνωστό θέατρο της Αθήνας. Τα έσοδα της παράστασης θα δωθούν στο ορφανοτροφείο Αγ. Άννας. Η συμμετοχή είναι προαιρετική και χωρίς καμία επιβάρυνση. Οι πρόβες θα γίνονται μόνο Σαββατοκύριακα. Όσες μαθήτριες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2012 στη Γραμματεία της Σχολής.
  • Το στούντιο βλέποντας τις τόσο κακές επιπτώσεις που έχει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα αποφάσισε να μειώσει την ετήσια εγγραφή κατά 20% και να μην κάνει καμία αύξηση στα δίδακτρα για την σχολική χρονιά 2012-2013.
  • Τον Ιανουάριο’12 η Κα Ρόκα παρακολούθησε τριήμερο σεμινάριο στο Λονδίνο με θέμα τα καινούργια syllabi Grade 1-3.  

  • Το Νοέμβριο’12 η Κα Ρόκα παραχώρησε τα πνευματικά δικαιώματα της παράστασης Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων’ σε χορογραφία Cressida Carre στον Ελληνικό Σύλλογο της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου.  Η ίδια ανέλαβε εθελοντικά την διεύθυνση χορογραφίας.  Στην παράσταση χόρεψαν 6 μαθήτριες της Σχολής μας που επιλέχθηκαν μετά απο ακρόαση.  Στο δεύτερο μέρος της παράστασης η καλλιτεχνική διευθύντρια της Ακαδημίας Lynn Wallis ανασκεύασε απόσπασμα απο τη δεύτερη πράξη του κλασικού μπαλετού ‘Η Ωραία Κοιμωμένη’.  Μετά απο ακρόαση δύο μαθήτριες επιπέδου Advanced Foundation επιλέχθηκαν απο την ίδια την Κα. Wallis και έλαβαν συμμετοχή. Συγχαρητήρια σε όλες! Τέλος, οι δασκάλες μας Κα. Καραμπουρνιώτη & Κα. Μπαρδή εργάστηκαν εθελοντικά από τον Νοέμβριο μέχρι την πραγματοποίηση των παραστάσεων που έγινε τον Απρίλιο’12.
  • Καλή και δημιουργική χρονιά!