Τα νέα μας Ιανουάριος 2014

Ιανουάριος 2014

Whats new

Σεμινάριο χορού

Τον Οκτώβριο του 2013 το Waves Dance Studio οργάνωσε διήμερο σεμινάριο Musical Theatre με την Laura Dysarczyk. Η Laura Dysarczyk εκπαιδεύτηκε στο κλασικό μπαλέτο, στο Tap και στη Jazz πριν γίνει δεκτή στη διάσημη Σχολή Τεχνών Tisch του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.  Οι μαθήτριες που το παρακολούθησαν το διασκέδασαν πολύ!

Ένα μεγάλο BRAVO!

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του Advanced 1 Δανάη Παναγοπούλου & Πηνελόπη Παπαδοπούλου  που πέρασαν με MERIT τις εξετάσεις RAD το Δεκέμβριο 2013.  Επίσης, στις 25 & 26 Ιανουαρίου οι μαθήτριες Νεφέλη Κουτά, Σοφία Καράσσο & Δήμητρα Κορίτσα συμμετείχαν στην ακρόαση και πέρασαν με επιτυχία στην ομάδα του Ελληνικού Συλλόγου της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου για την παράσταση Op.8 του Renato Zanella.  Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στη μαθήτρια του Intermediate Δήμητρα Κορίτσα που  έγινε δεκτή στο καλοκαιρινό σχολείο της Όπερας του Παρισίου μετά την υποβολή σχετικού βίντεο. Μπράβο και στις δασκάλες τους!

Athens Childrens Ballet

Το Athens Children’s Ballet (ACB) οργάνωσε διήμερο σεμινάριο κλασικού μπαλέτου & ρεπερτόριο από χορογραφίες Balanchine, Forsythe με την Shannon Parker. H Parker ξεκίνησε την καριέρα της το 1986 με την ομάδα San Francisco Ballet και από το 1990 και έπειτα χόρεψε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές παραστάσεις της ίδιας ομάδας σε κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο.

To Athens Childrens Ballet @ TEDxAUEB

Η Κα Ρόκα,  διευθύντρια της σχολής Waves Dance Studio & καλλιτεχνική διευθύντρια του Athens Childrens Ballet (ACB), είναι προσκεκλημένη ως ομιλήτρια στο επόμενο TEDxAUEB, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου του 2014. Το TEDxAUEB που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρσι, είναι ένα μη κερδοσκοπικό συνέδριο με στόχο την προβολή καινοτομιών και γενικότερα καινοτόμων ιδεών που αξίζει να διαδοθούν.