Τα νέα μας Σεπτέμβριος 2014

Σεπτέμβριος 2014

Ένα μεγάλο BRAVO!

Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες του Grade 1, 2, 3, 4, Intermediate Foundation & Intermediate που πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου που διεξάχθηκαν στη σχολή τον Ιούνιο 2014.   Ένα μεγάλο μπράβο στις μαθήτριες του επαγγελματικού τμήματος Intermediate Αλεξάνδρα Δημητριάδη, Σοφία Καράσσο, Δήμητρα Κορίτσα και Ελευθερία Κουτά που πέρασαν με ‘Επαινο’.

Συγχαρητήρια και σε όλες τις μαθήτριες του Μοντέρνου Χορού ISTD που πέρασαν    τις εξετάσεις τους τον Ιούνιο 2014.  

   

Summer Schools 2014  

Οι πόρτες της Σχολής μπορεί να έκλεισαν για καλοκαίρι αλλά ο χορός δεν σταμάτησε εκεί.  Τρείς μαθήτριες της Σχολής επισκέφτηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Dance Summer School στη Σκωτία για να βελτιώσουν την τεχνική τους και να διδαχθούν απο καταξιωμένους δασκάλους.  Εν συνεχεία η μαθήτρια Αλεξάνδρα Δημητριάδη συμμετείχε στο OPES SUMMER SCHOOL, στην Αγγλία και η μαθήτρια Δήμητρα Κορίτσα συμμετείχε στο summer school της Όπερας του Παρισίου και στοInternational Summer School του Royal Ballet School όπου διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά.  Δήμητρα συγχαρητήρια!  

   

Συνεχή Επαγγελματική Ανάπτυξη  

Η Διευθύντρια της Σχολής Χριστίνα Ρόκα παρακολούθησε στο Παρίσι για μία εβδομάδα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διδασκαλίας στην ¨Οπερα του Παρισίου  και η Φανή Μπαρδή δασκάλα μπαλέτου παρακολούθησε το σεμινάριο της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου για την καινούργια ύλη του Grade 4 & 5 που διεξάχθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο.    

   

Η Ομάδα του WAVES DANCE STUDIO

Ένα μεγάλο BRAVO!

Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες της Σχολής για την εξαιρετική παράσταση Mary Poppins σε χορογραφία Olivia Pickfordπου παρουσίασαν στις 28 Ιουνίου 2015 στο Θέατρο του ACS στο Χαλάνδρι. Ο επαγγελματισμός, η πρόοδος και ο ενθουσιασμός  που έδειξαν όλες οι μαθήτριες και μαθητές ήταν πραγματικά συγκινιτικός!

Διακρίσεις

Ένα μεγάλο μπράβο στην μαθήτρια Αλεξάνδρα Δημητριάδη που μετά απο ακρόαση έγινε δεκτή στο καλοκαιρινό σχολείο τουJoffrey School στη Νέα Υόρκη.  Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στη μαθήτρια Δήμητρα Κορίτσα που πέρασε το Advanced 1 τηςRoyal Academy of Dance με βαθμολογία 94% και έλαβε το δίπλωμά της με ‘έπαινο’ καθώς επίσης έγινε δεκτή στο καλοκαιρινό σχολείο του English National Ballet στο Λονδίνο!

Τέλος, συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Σχολής Μυρτώ Μανουσοπούλου, Δέσποινα Τζιώτζιου, Αλεξάδρα Δημητριάδη, Σοφία Καράσσο, Δήμητρα Κορίτσα και Ελένη Μυριαγκού που περασαν μετά απο ακρόαση στη νεανική ομάδα μπαλέτουAthens Children’s Ballet και θα χορέψουν στις παραστάσεις του που θα πραγματοποιηθούν αρχές Δεκεμβρίου. Ανυπομονούμε να έρθουμε να σας απολαύσουμε!

Σεμινάρια

…Και επειδή δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή μας με πολύ μεγάλη επιτυχία σεμινάριο με θέμα: Η Ιατρική του Χορού.  Την επιμέλεια του σεμιναρίου την οργάνωσε ο Dr. med. Ευάγγελος Κουδιγκέλης, Ορθοπαιδικός. Ομιλητές ήταν: Καβούρ Θεόδωρος,MSc,Φυσικοθεραπευτής, Κουδιγκέλης Ευάγγελος, Dr. med.-Ορθοπαιδικός, Σταλίκας Αναστάσιος, Καθηγητής- Τμήμα Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών- Κλινικός Ψυχολόγος.


Η Ομάδα του WAVES DANCE STUDIO