Το studio Δάσκαλοι

Φανή Μπαρδή

bardiΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1981.

Είναι απόφοιτος της Aνώτερης Eπαγγελματικής Σχολής Kλασικού και Σύγχρονου Χορού Νίκη Κονταξάκη-Μπακάλη.   Στο μπαλέτο εκπαιδεύτηκε με τα συστήματα Vaganova και Royal Academy of Dance και στο σύγχρονο χορό με την τεχνική Limon.   Παράλληλα απέκτησε το πτυχίο του Χημικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασικού χορού από διακεκριμένους καθηγητές και χορογράφους του εξωτερικού (Margarita Dimitrova, Sergei Viculov κ.α.) και σύγχρονου χορού (Eπαγγελματική ομάδα «Χορευτές», Yvonne Mandafounis-Stadler, Amanda Miller, Emio Greco, Deborah Saxon κ.α.). Υπήρξε εθελόντρια-χορεύτρια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 στο κομμάτι «Το ποτάμι του χρόνου» και μέλος της ομάδας κλασικού και σύγχρονου χορού της Νίκης Κονταξάκη με παραστάσεις από το κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο. Από το 2006 εργάζεται στο WAVES DANCE STUDIO σαν δασκάλα μπαλέτου.

Αγγελική Ανδρινοπούλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.

Είναι απόφοιτος της σχολής χορού Ντιάνα Θεοδωρίδου, όπου εκπαιδεύτηκε σε μπαλέτο RAD και ISTD, μοντέρνο ISTD, flamenco SDBE και κλακέτες, ενώ παράλληλα απέκτησε και το πτυχίο φυσικοθεραπείας φοιτώντας στο Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασσικού μπαλέτου, μοντέρνου χορού, hip hop, funky, jazz, locking και popping, κλακετών και μουσικού θεάτρου, στο Λονδίνο (Pineapple Studios), τη Βιέννη (ImpulsTanz) και τη Νέα Υόρκη (Broadway Dance Center, Steps on Broadway).

Μετά την αποφοίτηση το 1996 της συνεργάστηκε και χόρεψε με τις ομάδες Ronda Al Alba της Νατάσσας Ντέκα στο flamenco για τρία χρόνια και την OnStage στη modern jazz για δύο χρόνια με εμφανίσεις στην Ελλάδα.

Το 2000 πήρε το ρόλο της dance captain στo musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, σκηνοθεσία-χορογραφία Gillian Gregory) και το 2003 στο Victor-Victoria (2003, Θίασος Μιμής Ντενίση, χορογραφία Gillian Gregory).

Είναι qualified tutor των πτυχίων διδασκαλίας Foundation in Dance Instruction (FDI) και Certificate in Dance Education (CDE) σε μπαλέτο και μοντέρνο. Ολοκληρώνοντας και τα πτυχία διδασκαλίας της με τo Licentiate στο Imperial Ballet και το Fellowship στο Modern Theatre,έχει οριστεί εδώ και τρία χρόνια εξετάστρια του MODERN THEATRE του IMPERIAL SOCIETY OF TEACHERS OF DANCING σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έφη Σωτήρα Dip.RBS (TTC), A.RAD ,A.ISTD(NB)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτη της σχολής του Βασιλικού Μπαλέτου(Όπερα του Κόβεντ Γκάρντεν), της Ανωτέρας Επαγγελματικής σχολής Νίκη Κονταξάκη και Registered teacher της Βασιλικής Ακαδημίας χορού του Λονδίνου.
Το 1999 , η σχολή του Βασιλικού Μπαλέτου της απένειμε το βραβείο «Strength & Grace» για την συνολική παρουσία και την πρόοδο που επέδειξε κατά τη διάρκεια της τριετούς φοίτησης.
Παράλληλα η Royal Academy of Dance και η Imperial Society(ISTD) τη βράβευσαν με τα «Jean Bedells» και «Joan Lawson Award for National», αντίστοιχα ,για την διδασκαλία των συστημάτων τους . Υπήρξε βοηθός διδασκαλίας του προγράμματος Junior Associates της σχολής του Βασιλικού Μπαλέτου και του Lower School στο White Lodge καθώς και βοηθός διδασκαλίας στις auditions του London Children’s Ballet.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασσικού ,σύγχρονου και δημιουργικού χορού .