Σεμινάρια Περασμένα Σεμινάρια

Σεμινάριο Jazz-Musical Theatre FOSSE Style/Jill Hydes (2007)

seminario42007 (5-6 Μαΐου)

Το WAVES DANCE STUDIO οργάνωσε διήμερο σεμινάριο jazz –musical theatre FOSSE style με την κα. Jill-Louise Hydes.

Η Jill-Louise Hydes είναι senior jazz tutor στο Arts Educational School στο Λονδίνο, ενώ έχει χορέψει στο Fosse, Grease, West Side Story, My Fair Lady και σε άλλα πολύ επιτυχημένα musical στο Λονδίνο και στο εξωτερικό.

Το σεμινάριο περιελάμβανε τεχνική και ρεπερτόριο και απευθυνόταν σε μαθήτριες ερασιτεχνικών και επαγγελματικών σχολών, δασκάλες και χορεύτριες.

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού/Risa Steinberg (2005-2006)

seminario12005 (27 Ιουνίου-1 Ιουλίου) / 2006 (29 Μαΐου-2 Ιουνίου)seminario2

Το WAVES DANCE STUDIO oργάνωσε δύο συνεχόμενες χρονιές σεμινάριο σύγχρονου χορού, τεχνικής Limón με την master teacher της Ν. Υόρκης Risa Steinberg.

H Risa Steinberg σπούδασε στο Juilliard School της Ν. Υόρκης και στη συνέχεια ήταν χορεύτρια του José Limón Dance Company για 12 χρόνια. Η κα. Steinberg είναι παγκοσμίως γνωστή σαν δασκάλα και υπεύθυνη για τις χορογραφίες του José Limón, προσκεκλημένη πολλών ομάδων χορού για την διδασκαλία και παρουσίαση χορογραφιών του. Η   κα. Steinberg διδάσκει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, Ν. Αμερικής, Ασίας κ.α. Επίσης διδάσκει σύγχρονο χορό στο Juilliard School της Ν. Υόρκης και στο José Limón Dance Company.

seminario3Το σεμινάριο περιελάμβανε ένα δίωρο τεχνική Limon και στη συνέχεια ένα δίωρο ρεπερτόριο Limon.

Σελίδα 2 από 2

2
Επόμενο
Τέλος