Τα νέα μας

Σεπτέμβριος 2016

Λίγες ακόμα μέρες έμειναν για να ξαναρχίσουμε μία χρονιά  γεμάτη χορό, δημιουργικότητα,  παραστάσεις και πολλές πολλές επιτυχίες!

Ένα μεγάλο BRAVO!

 

Σε όλες τις μαθήτριες της Σχολής που έλαβαν μέρος επιτυχώς στις εξετάσεις μπαλέτου της R.A.D. στις 9, 10 και 11 Ιουνίου 2016 και στις εξετάσεις μοντέρνου χορού του I.S.T.D. στις 25 και 26 Ιουνίου 2016.  Συγχαρητήρια σε όλες!!!

 

Διακρίσεις

 

 Συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Σχολής μας Δήμητρα Κορίτσα και Αλεξάνδρα Δημητριάδη που έγιναν δεκτές στο καλοκαιρινό σχολείο του American Ballet School και στις μαθήτριες Σοφία Καράσσο και Ελένη Μυριαγκού που συμμετείχαν στο καλοκαιρινό σχολείο του Εlmhurst School of Dance.

 

 Πολλά συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Σχολής Μυρτώ Μανουσοπούλου, Δέσποινα Τζιώτζιου, Mελίνα Λεβαντή, Χριστίνα Ζιούβα, Νεφέλη Κουτά, Αμαλία Καραίνδρου, Στεφανία Τερζοπούλου,  Ελευθερία Κουτά, Αλεξάδρα Δημητριάδη, Σοφία Καράσσο, Δήμητρα Κορίτσα και Ελένη Μυριαγκού που περασαν μετά απο ακρόαση στη νεανική ομάδα μπαλέτου Athens Children’s  Ballet  και  θα  χορέψουν  στις  παραστάσεις  του  που  θα πραγματοποιηθούν αρχές Δεκεμβρίου. Ανυπομονούμε    να   έρθουμε    να   σας απολαύσουμε!

 

 Athens Children’s Ballet Summer School & Waves Dance Studio

 

 Στις αρχές Ιουλίου η Σχολή μας φιλοξένησε το Athens Children Ballet Summer School όπου συμμετείχαν και μαθήτριες από τη Σχολή μας. Τα κορίτσια διασκέδασαν χόρεψαν και έμαθαν όμορφα πράγματα δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους χορού.   Περάσαμε υπέροχα!!

 

I.S.T.D.  Μοντέρνος Χορός

 

 Από την καινούρια σχολική χρονιά δασκάλα και υπεύθυνη για όλα τα τμήματα του Μοντέρνου Χορού θα είναι η Αγγελική Ανδρινοπούλου, εξετάστρια της Ι.S.T.D και δασκάλα στη Σχολή μας εδώ και χρόνια.

 

 Παράσταση “ Το Βιβλίο της Ζούγκλας”

 

 Mε χαρά να σας ανακοινώνουμε ότι η Σχολή θα πραγματοποιήσει παράσταση τον Ιούνιο 2017 σε χορογραφία που ειδικά θα δημιουργήσει για τις μαθήτριες μας η καταξιωμένη Αγγλίδα χορογράφος Olivia Pickford με θέμα “Το Βιβλίο της Ζούγκλας”.  Ανυπονομούμε!

 

 

Σεπτέμβριος 2014

Ένα μεγάλο BRAVO!

Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες του Grade 1, 2, 3, 4, Intermediate Foundation & Intermediate που πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου που διεξάχθηκαν στη σχολή τον Ιούνιο 2014.   Ένα μεγάλο μπράβο στις μαθήτριες του επαγγελματικού τμήματος Intermediate Αλεξάνδρα Δημητριάδη, Σοφία Καράσσο, Δήμητρα Κορίτσα και Ελευθερία Κουτά που πέρασαν με ‘Επαινο’.

Συγχαρητήρια και σε όλες τις μαθήτριες του Μοντέρνου Χορού ISTD που πέρασαν    τις εξετάσεις τους τον Ιούνιο 2014.  

   

Summer Schools 2014  

Οι πόρτες της Σχολής μπορεί να έκλεισαν για καλοκαίρι αλλά ο χορός δεν σταμάτησε εκεί.  Τρείς μαθήτριες της Σχολής επισκέφτηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Dance Summer School στη Σκωτία για να βελτιώσουν την τεχνική τους και να διδαχθούν απο καταξιωμένους δασκάλους.  Εν συνεχεία η μαθήτρια Αλεξάνδρα Δημητριάδη συμμετείχε στο OPES SUMMER SCHOOL, στην Αγγλία και η μαθήτρια Δήμητρα Κορίτσα συμμετείχε στο summer school της Όπερας του Παρισίου και στοInternational Summer School του Royal Ballet School όπου διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά.  Δήμητρα συγχαρητήρια!  

   

Συνεχή Επαγγελματική Ανάπτυξη  

Η Διευθύντρια της Σχολής Χριστίνα Ρόκα παρακολούθησε στο Παρίσι για μία εβδομάδα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διδασκαλίας στην ¨Οπερα του Παρισίου  και η Φανή Μπαρδή δασκάλα μπαλέτου παρακολούθησε το σεμινάριο της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου για την καινούργια ύλη του Grade 4 & 5 που διεξάχθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο.    

   

Η Ομάδα του WAVES DANCE STUDIO

Ένα μεγάλο BRAVO!

Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες της Σχολής για την εξαιρετική παράσταση Mary Poppins σε χορογραφία Olivia Pickfordπου παρουσίασαν στις 28 Ιουνίου 2015 στο Θέατρο του ACS στο Χαλάνδρι. Ο επαγγελματισμός, η πρόοδος και ο ενθουσιασμός  που έδειξαν όλες οι μαθήτριες και μαθητές ήταν πραγματικά συγκινιτικός!

Διακρίσεις

Ένα μεγάλο μπράβο στην μαθήτρια Αλεξάνδρα Δημητριάδη που μετά απο ακρόαση έγινε δεκτή στο καλοκαιρινό σχολείο τουJoffrey School στη Νέα Υόρκη.  Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στη μαθήτρια Δήμητρα Κορίτσα που πέρασε το Advanced 1 τηςRoyal Academy of Dance με βαθμολογία 94% και έλαβε το δίπλωμά της με ‘έπαινο’ καθώς επίσης έγινε δεκτή στο καλοκαιρινό σχολείο του English National Ballet στο Λονδίνο!

Τέλος, συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Σχολής Μυρτώ Μανουσοπούλου, Δέσποινα Τζιώτζιου, Αλεξάδρα Δημητριάδη, Σοφία Καράσσο, Δήμητρα Κορίτσα και Ελένη Μυριαγκού που περασαν μετά απο ακρόαση στη νεανική ομάδα μπαλέτουAthens Children’s Ballet και θα χορέψουν στις παραστάσεις του που θα πραγματοποιηθούν αρχές Δεκεμβρίου. Ανυπομονούμε να έρθουμε να σας απολαύσουμε!

Σεμινάρια

…Και επειδή δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή μας με πολύ μεγάλη επιτυχία σεμινάριο με θέμα: Η Ιατρική του Χορού.  Την επιμέλεια του σεμιναρίου την οργάνωσε ο Dr. med. Ευάγγελος Κουδιγκέλης, Ορθοπαιδικός. Ομιλητές ήταν: Καβούρ Θεόδωρος,MSc,Φυσικοθεραπευτής, Κουδιγκέλης Ευάγγελος, Dr. med.-Ορθοπαιδικός, Σταλίκας Αναστάσιος, Καθηγητής- Τμήμα Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών- Κλινικός Ψυχολόγος.


Η Ομάδα του WAVES DANCE STUDIO

Σεπτέμβριος 2015

Λίγες ακόμα μέρες έμειναν για να ξαναρχίσουμε μία χρονιά γεμάτη χορό, σεμινάρια, παραστάσεις και πολλές πολλές επιτυχίες!


Ένα μεγάλο BRAVO!
Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες της Σχολής για την εξαιρετική παράσταση Mary Poppins σε χορογραφία Olivia Pickford που παρουσίασαν στις 28 Ιουνίου 2015 στο Θέατρο του ACS στο Χαλάνδρι. Ο επαγγελματισμός, η πρόοδος και ο ενθουσιασμός που έδειξαν όλες οι μαθήτριες και μαθητές ήταν πραγματικά συγκινιτικός!

Διακρίσεις
Ένα μεγάλο μπράβο στην μαθήτρια Αλεξάνδρα Δημητριάδη που μετά απο ακρόαση έγινε δεκτή στο καλοκαιρινό σχολείο του Joffrey School στη Νέα Υόρκη.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στη μαθήτρια Δήμητρα Κορίτσα που πέρασε το Advanced 1 της Royal Academy of Dance με βαθμολογία 94% και έλαβε το δίπλωμά της με ‘έπαινο’ καθώς επίσης έγινε δεκτή στο καλοκαιρινό σχολείο του English National Ballet στο Λονδίνο!

Τέλος, συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Σχολής Μυρτώ Μανουσοπούλου, Δέσποινα Τζιώτζιου, Αλεξάδρα Δημητριάδη, Σοφία Καράσσο, Δήμητρα Κορίτσα και Ελένη Μυριαγκού που περασαν μετά απο ακρόαση στη νεανική ομάδα μπαλέτου Athens Children’s Ballet και θα χορέψουν στις παραστάσεις του που θα πραγματοποιηθούν αρχές Δεκεμβρίου. Ανυπομονούμε να έρθουμε να σας απολαύσουμε!


Σεμινάρια
...Και επειδή δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή μας με πολύ μεγάλη επιτυχία σεμινάριο με θέμα: Η Ιατρική του Χορού. Την επιμέλεια του σεμιναρίου την οργάνωσε ο Dr. med. Ευάγγελος Κουδιγκέλης, Ορθοπαιδικός. Ομιλητές ήταν: Καβούρ Θεόδωρος,MSc, Φυσικοθεραπευτής, Κουδιγκέλης Ευάγγελος, Dr. med.- Ορθοπαιδικός, Σταλίκας Αναστάσιος, Καθηγητής- Τμήμα Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών- Κλινικός Ψυχολόγος.

Σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο υπόλοιπο διακοπών!

Η Ομάδα του WAVES DANCE STUDIO

Ιανουάριος 2014

Whats new

Σεμινάριο χορού

Τον Οκτώβριο του 2013 το Waves Dance Studio οργάνωσε διήμερο σεμινάριο Musical Theatre με την Laura Dysarczyk. Η Laura Dysarczyk εκπαιδεύτηκε στο κλασικό μπαλέτο, στο Tap και στη Jazz πριν γίνει δεκτή στη διάσημη Σχολή Τεχνών Tisch του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.  Οι μαθήτριες που το παρακολούθησαν το διασκέδασαν πολύ!

Ένα μεγάλο BRAVO!

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του Advanced 1 Δανάη Παναγοπούλου & Πηνελόπη Παπαδοπούλου  που πέρασαν με MERIT τις εξετάσεις RAD το Δεκέμβριο 2013.  Επίσης, στις 25 & 26 Ιανουαρίου οι μαθήτριες Νεφέλη Κουτά, Σοφία Καράσσο & Δήμητρα Κορίτσα συμμετείχαν στην ακρόαση και πέρασαν με επιτυχία στην ομάδα του Ελληνικού Συλλόγου της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου για την παράσταση Op.8 του Renato Zanella.  Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στη μαθήτρια του Intermediate Δήμητρα Κορίτσα που  έγινε δεκτή στο καλοκαιρινό σχολείο της Όπερας του Παρισίου μετά την υποβολή σχετικού βίντεο. Μπράβο και στις δασκάλες τους!

Athens Childrens Ballet

Το Athens Children’s Ballet (ACB) οργάνωσε διήμερο σεμινάριο κλασικού μπαλέτου & ρεπερτόριο από χορογραφίες Balanchine, Forsythe με την Shannon Parker. H Parker ξεκίνησε την καριέρα της το 1986 με την ομάδα San Francisco Ballet και από το 1990 και έπειτα χόρεψε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές παραστάσεις της ίδιας ομάδας σε κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο.

To Athens Childrens Ballet @ TEDxAUEB

Η Κα Ρόκα,  διευθύντρια της σχολής Waves Dance Studio & καλλιτεχνική διευθύντρια του Athens Childrens Ballet (ACB), είναι προσκεκλημένη ως ομιλήτρια στο επόμενο TEDxAUEB, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου του 2014. Το TEDxAUEB που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρσι, είναι ένα μη κερδοσκοπικό συνέδριο με στόχο την προβολή καινοτομιών και γενικότερα καινοτόμων ιδεών που αξίζει να διαδοθούν.

Περισσότερα Άρθρα...